Hirdetés

Már tudjuk, mikor jöhet az önálló Megtorló sorozat

|

A Marvel's Daredevil sorozatban Jon Bernthal alakította igencsak meggyőzően a Megtorlót, aki egy friss interjúban elárult néhány részletet a karakter önálló sorozatáról.

Hirdetés

Áprilisban, egy hónappal azután, hogy Jon Bernthal (The Walking Dead) először lépett színre Frank Castle-ként a Marvel's Daredevil második évadában, a Netflix hivatalosan is bejelentette a karakter spin-off sorozatát, A Megtorlót.

Hirdetés

Habár a közönséget teljesen magával ragadta Bernthal lenyűgöző és erőteljes teljesítménye Frank Castle-ként, az ADTV-nek adott friss nyilatkozatában a színész világossá tette, hogy még nem láttuk Megtorló igazi oldalát.

Úgy gondolom, amikor olyan karakterekről beszélünk, mint ezek, a harcmodoruk, a küzdelemben való motivációjuk nagyon fontos. Más leverni valakit, hogy börtönbe kerüljön, mint valakit, aki a dühét embereken fejti ki. Az a Frank Castle, akit ebben a történetben láttunk, nem a Megtorló. Ő nem heverte ki a családja elvesztését. A düh és az egyedülálló küldetése hajtja, hogy megtalálja azokat az embereket, akik elvették tőle a családját, és végezni velük olyan brutálisan, amennyire csak lehetséges.

Ez az összeszokott csapat hihetetlenül ambiciózus. A harcokon a műsorban mindenki együtt dolgozik. Azt is hiszem, hogy amilyen módon harcol, a karakter életének egy-egy fejezetét meséli el. Van egy történet minden egyes ütésében, ami lehetővé teszi számunkra, hogy ilyen módon közelítsük meg. Ezek a srácok elég jók ebben.

Az interjú során természetesen arra is rákérdeztek, hogy nem tudna-e megosztani néhány információt a készülő spin-off sorozatról vagy a tervezett premierdátumról.

Fogalmam sincs. Jövőre fogjuk megcsinálni a sorozatot. Nagyon izgatott vagyok miatta. Majd meglátjuk.

Mivel egy ilyen széria forgatása nem tart tovább néhány hónapnál, nyugodtan elkönyvelhetjük, hogy 2017-ben érkezik Megtorló várva várt önálló sorozata, ami különböző jelentések szerint egészen pontosan jövő novemberre tehető. Bernthal természetesen visszatér szerepében, a showrunner pedig Steve Lightfoot (Hannibal, Casualty) lesz.

A Megtorló a Marvel és a Netflix nagyszerű együttműködésének hatodik sorozata lesz a Daredevil, a Jessica Jones, a Luke Cage, az Iron Fist és a Defenders után. Legközelebb Luke-kal találkozhatunk szeptember 30-án, aki már egy egészen pofás teaser előzetest is kapott.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.