Hirdetés

Pacific Heat - amikor az Archer találkozik Ausztráliával

|

Új animációs sorozattal erősít a Netflix: a Pacific Heat olyan, mintha az Archer és a Miami Vice szerelemgyereke lenne, csak éppen Ausztráliában. Hasonló a stílus, hasonló a rajzolás és hasonlóan őrült a koncepció.

Hirdetés

Ki más is készíthetne el egy Ausztráliában játszódó animációs szériát, mint egy díjjal is kitüntetett film és televíziós produkciós cég? A Working Dog Productios-t pár színész - Santo Cilauro, Rob Sitch, Jane Kennedy, Tom Gleisner - alapította még 1993-ban, azóta pedig olyan sorozatokat szállítottak többek között az ABC-nek is, mint a The Late Show, a Frontline, a Funky Squad, a The Hollowmen és az Utopia. 

Hirdetés

Legújabb szériájuk immáron a Netflixet célozza: ez a Pacific Heat, amely kísértetiesen hasonlít az Archerre szinte minden területen, ám mégis megvan a maga bája (és az Archert a 10. évad után befejezik a tervek szerint, szóval nem árt egy utód). A sztori középpontjában egy nem mindennapi, rendőrségi nyomozókból álló fedett egység áll, akik Ausztrália tündöklő Aranypartján harcolnak a bűn ellen. 

A Pacific Heat ugyanazokkal az elemekkel operál, mint az Archer, tehát van egy színes egyéniségekből álló csapat, humor a négyzeten és idomok mindenütt, így nem csoda, hogy az első trailer alapján szórakoztatónak ígérkezik. A karakterek szinkronját a produkciós cég színészei, Sitch (Todd Sommerville), Cilauro (Zac) és Gleisner (Chief) adják kiegészülve Rebecca Massey-vel (Maddie Riggs) és Lucia Mastrantone-vel (Veronica V.J. Delane). 

A Pacific Heat december 2-án startol el a Netflixen. Az első évad 13 epizódos lesz, az első rész címe: A Dangerous Game. Felkeltette  az  érdeklődéseteket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.