Hirdetés

Sorozat készül a Mirror's Edge-ből

|

A Mirror's Edge is belép az adaptációk világába, de "csak" sorozatként.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint az Electronic Arts videojátékát, a Mirror's Edge-t az Endemol Shine Studios fogja adaptálni, de nem a nagyvászonra, hanem a tévéképernyőkre. A történet ugyan nem túl komplikált, de a világa olyan tág és izgalmakkal teli, hogy probléma nélkül ki tudnak tölteni, nemcsak egy, de több évadot is.

 

Hirdetés

A játék egy disztópikus jövőben játszódik, amiben a kormány mindent az irányítása alatt tart, de egy csoport futár, a "runners", képes úgy üzenetet eljuttatni egyik helyről a másikba, hogy elkerülik a figyelő szemeket. A középpontban egy Faith nevű runner áll, aki akaratán kívül belekeveredik egy összeesküvésbe a kormány ellen, ami véget vethet a jelenlegi társadalomnak. 

A készítők a női főhősre és a nagy rajongói bázisra szeretnének építkezni, miközben megőrzik a játék esszenciáját. (Aki esetleg nem ismeri: egy 2008-as, belső nézetes parkour-platformerről van szó, aminek készül az újabb része, a Catalyst, a GameStarosok már nyúzták is egy kicsit a bétát.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.