Hirdetés

Sorozatfüggés: ezekkel jön idén az ABC

|

Az ABC női szereplős komédiákkal, egy időutazós sztorival, egy kosztümös sorozattal és természetesen egy jogi drámával készül a következő szezonra.

Hirdetés

Az ABC szinte az összes jelenleg futó sorozatát berendelte, ami egyben azt is jelenti, hogy az újakat úgy kellett belepasszírozni a szigorú menetrendbe. Rengeteg sorozat kezd majd csak tavasszal, és alig lesz olyan széria, aminek lesz helye 22 részre.

Nézzük is át a heti elosztást. A hétfői napot ugorjuk inkább át, mert az általában elég unalmas szokott lenni, és az sokkal érdekesebb, hogy kedd késő estére került az Agents of S.H.I.E.L.D., ami így megkapta a lehetőséget egy durvább és sötétebb szezonra, cserébe a nyakába szakadt konkurenciának az NCIS: New Orleans és a Lángoló Chicago, ami az NBC egyik legstabilabb sorozata és a Marveles széria nem biztos, hogy képes lesz felvenni velük a versenyt, mert már így is elég gyenge lábakon áll. (Eddig ezt a sávot a Castle tudhatta magáénak, de ugye nyolc évad után búcsúzik.) Kedden és szerdán összesen 8 komédia fog futni, ami nem kis mennyiség (csak kettő új), és ezzel a felvezetéssel kell majd valahogy túlélnie Kiefer Sutherland új sorozatának, ami komoly kihívás lesz, de legalább "csak" az NBC Bűnös Chicagójával és a CBS Code Black című korházas sorozatával kell felvennie a harcot.

 

Hirdetés

Ahogy tavaly, idén sem változott túl sok minden, az arany napot, a csütörtököt továbbra is a Shondalandes szériák uralják és köszönik szépen remekül vannak, még a The Catch is, ugyan szerényen, de túlélte az első évét. (A Scandal azért fog csak tavasszal kezdeni, mert az egyik színésznő gyereket vár.) A pénteki halál napon nem is próbálkoznak, vasárnap pedig végre bemutatják a Secrets and Lies második évadját, de a Once Upon a Time-mal lassan csinálni kéne valamit, mert nem túl izmos nézettségben (idén megint nagyon sok nézőt veszített), annak ellenére, hogy nincs komoly ellenfele és így nem tud kellő felvezetést adni az újaknak, vagy bármi másnak.

Na, de lássuk mivel készül az ABC a 2016/17-es szezonra:

Drámák

Designated Survivor

Hivatalosan egy thriller, egy nagy összeesküvéssel a középpontban, de a család is komoly szerepet fog kapni Kiefer Sutherland legújabb sorozatában, amiben ő a "kijelölt túlélő" az amerikai kormányban. Ez azt jelenti, hogy a vezetőségnek van egy tagja, aki soha nem jelenik meg semmilyen fontos politikai eseményen, mert így támadás esetén probléma nélkül az ország élére állhat valaki, jelen esetben egy alacsony rangú kabinettag. Egy washingtoni robbanás következtében az egész kabinet megsemmisül, így Sutherland kénytelen azonnal esküt tenni, irányítani az országot és megkeresni a felelősöket.

Conviction

Egy korábbi elnök lánya (Hayley Atwell), zseniális ügyvéd, de minden lehetőséget elszalasztott az életében, kénytelen olyan ügyeket megoldani, amikben lehet, hogy a rossz embert fogták el, ha el akarja kerülni a börtönt kokain birtoklásért.

Notorious

A két főszereplő, egy híradós producer (Piper Perabo) és egy megnyerő jogász (Daniel Sunjata), érdekes szakmai és személyes kapcsolatát követhetjük figyelemmel, miközben igyekeznek irányítani a híreket, az embereket, az igazságszolgáltatást és persze egymást. (Két valós személy élete ihlette a szériát és át is emeltek pár dolgot.)

Still Star-Crossed

Melinda Taub könyve alapján készült kosztümös dráma, a műfajra jellemző összes elem megtalálható lesz benne. Mindannyian tudjuk, hogy végződött Romeo és Júlia szerelme, de a két család továbbra sem hagyott fel az ellenségeskedéssel és az eddigi rossz kapcsolatuk még inkább megromlik. A történet folyamán bepillantást nyerhetünk a Capulet-ek és a Montague-k ármánykodásaiba, intrikáiba, árulásaiba és romantikus kapcsolataiba.

Time After Time

Valamiért az időutazás idén nagyon menő lett, az ABC is beszerzett egyet magának, amiben a a 19. Században feltalálták az időgépet és a fiatal H.G. Wells kénytelen a jövőbe utazni vele, hogy megállítsa a barátját, aki szörnyű tettei után napjainkba menekül.

Komédiák

Downward Dog

A történet egy kutya szemszögéből mutatja be gazdájának magányos és nehéz életét. Mindennél nagyobb szükségük van egymásra, de a nő egyre kevesebbet foglalkozni háziállatával és egyre többet dolgozik, amióta élete szerelme elhagyta, és ezt kedvenc négylábúja kissé zokon vette.

Speechless

A főszerepben egy anya, aki mindent megtenne a családjáért, különösen a gyerkeiért, akik közül egyikük különleges gondoskodásra szorul. A család életébe nyerünk betekintést, hogyan birkóznak meg mindennapi problémájukkal ls egymással.

American Housewife

Komédia egy anyáról, aki kicsit kilóg a gazdag, tökéletes szülők, házaik, gyerekeik és életeik közül a kissé diszfunkcionális családjával, magabiztosságával és molett alakjával.

Imaginary Mary

Egy független karrierista nő végre megtalálja élet szerelmét, akinek mellesleg három gyereke van, és velük is el kell fogadtatnia magát. Minden egészen jól halad addig, amíg életre nem kel gyerekkori képzeletbeli legjobb barátja, aki "segít" neki a beilleszkedésben és a felnőtté válásban.

Ráadásként az ABC bejelentéseit Jimmy Kimmel vezette fel és nagyon jól szórakozott, itt el lehet olvasni a legjobb poénjait, de ez valószínűleg mindent visz:

Itt az ABC-nél a 18-49-es korcsoport nem csak a célcsoportunk, hanem a Wicked City nézőinek a száma. Mindazonáltal ez egy fontos hét, már a költségvetés szempontjátból. Néhányan azt állítják, hogy az országos tévés drámák ideje visszatért, ők mind az országos csatornák vezetői, de tényleg ezt mondják. A jó hír az, hogy a rengeteg lehetőség ellenére a klasszikus tévénézés még mindig király. 2016 még mindig egy izgalmas év a televíziózás történetében, ahogy a Hindenburgon tartózkodni is az volt 1937-ben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.