Hirdetés

Sorozatfüggés: ezekkel jön idén a FOX

|

Folytatódik a Szökés, bemutatkozik a tévés Halálos fegyver és Ördögűző, spin-offot kap a 24 - ezekkel a sorozatokkal készül a 2016-os/2017-es évre a FOX csatorna.

Hirdetés

Zajlik az upfronts Amerikában, mely minden évben a vadonatúj sorozatok berendelését jelenti a nagy országos csatornáknál. Ilyenkor döntenek arról, hogy a régebb óta futó sorozatok mellé miket szeretnének bemutatni ősszel, midseasonben (vagyis évadközti időszakban) és tavasszal. A Fox ezúttal 8 drámát és 3 vígjátékot kért be, amik között találunk nagy visszatérőt, klasszikus film(ek) újragondolását, spin-offot és teljesen új koncepciót is. Egyszóval van itt minden. Vessünk is rájuk egy pillantást közelebbről is.

Hirdetés

Prison Break

Készítő: Paul T. Scheuring 
Szereplők: Wentworth Miller (Legends of Tomorrow), Dominic Purcell (John Doe, Legends of Tomorrow), Robert Knepper, Rockmond Dunbar, Sarah Wayne Callies (The Walking Dead), Amaury Nolasco 
Várható indulás: midseason

Sztori: Szinte mindenki visszatér az eredeti szereplőgárdából. A történet röviden arról fog szólni, hogy bizonyos jelek arra utalnak, hogy az eredeti Prison Break egyik halottnak hitt szereplője életben van, így két hozzátartozója a sorozat eddigi legnagyobb szabadítási tervét eszeli ki, amibe belevonják a Fox River három egykori, igen hírhedt rabját is.

Lethal Weapon

Készítő: Matt Miller (Forever)
Szereplők: Clayne Crawford (Rectify), Damon Wayans Sr. (My Wife and Kids), Golden Brooks, Chandler Kinney, Johnathan Fernandez
Várható indulás: 2016. ősz

Sztori: Az itthon Halálos fegyver címen ismert kultfilm alapján készült humoros, haverzsarus akciódráma egy katonáról, aki terhes felesége halála után Los Angeles-be költözik újrakezdeni az életét nyomozóként. Itt összerakják egy, a stresszt a szívrohama miatt erősen kerülő, szabályokat az utolsó betűig betartó veterán rendőrrel, aki teljesen ellentéte a forrófejű, durrbele sráccal. Szépen lassan mindketten ráébrednek a másik erényeire.

The Exorcist

Készítő: Jeremy Slater, pilotrendező: Rupert Wyatt
Szereplők: Alfonso Herrera, Ben Daniels (Flesh and Bone), Brianne Howey, Hannah Kasulka
Várható indulás: 2016. ősz

Sztori: A klasszikus The Exorcist könyv és film (itthon: Az ördögűző) modern korba helyezett újragondolása, egy szerializált pszicho-thriller, melyben két igen különböző pap néz szembe egy család démon által megszállt gyermekének ügyével, közvetve az igaz Gonosszal. Egyikük progresszív, ambiciózus, könyörületes, de igen csendes életet élő, a másikuk a világ túlvégén igazi modern templomos lovag, könyörtelen, nyers, majdhogynem fanatikus, akit a Vatikán nevelt az ellenségei elleni harcra.

24: Legacy

Készítő: Manny Coto, Evan Katz
Szereplők: Corey Hawkins, Miranda Otto (Cashmere Mafia, Rake), Jimmy Smits, Teddy Sears, Dan Bucatinsky 
Várható indulás: 2017. 02.05.

Sztori: A klasszikus, valós idejű formátumban, új főhőssel folytatódik a 24. A főhőse egy elit osztagos katona, aki kinyír Jemenben egy terroristavezért, akinek követői vérdíjat tűznek ki a fejére, így tanúvédelmi programba kényszerül családjával. Amikor merényletet kísérelnek meg ellene, világossá válik számára, hogy (ő és csapata) lelepleződött. Ezért a CTU egykori vezetőjének, a terroristák elleni akció szervezőjének segítségét kéri, aki nem mellesleg egy, az amerikai elnökségre pályázó szenátor felesége. Ketten megindítják a hajszát a terroristahálózat leleplezése érdekében.

Son of Zorn

Készítő: Reed Agnew, Eli Jorne
Szereplők: Jason Sudeikis, Johnny Pemberton (Family Tools), Cheryl Hines (In The Motherhood, Suburgatory, Curb Your Enthusiasm)

Várható indulás: 2016. ősz

Sztori: Hibrid, élőszereplős/animációs komédia egy animált harcosról, aki egy távoli, csendes-óceáni szigetről (ahol minden és mindenki rajzolt) hazatér Kaliforniába, hogy visszaszerezze magának volt feleségét és fiát - akik persze hús-vér figurák. Mivel a feleségnek épp van pasija, ezért Zorn hosszabb távra rendezkedik be, és hivatali állást vállal. A harcosként überbrutál és sikeres Zorn számára a kertvárosi, családi élet mindennél nagyobb kihívást jelenthet.

Pitch

Készítő: Dan Fogelman, Rick Singer
Szereplők: Kylie Bunbury, Mark-Paul Gosselaar, Ali Larter (Heroes)
Várható indulás: 2017. tavasz

Sztori: Drámai és inspiráló történet az amerikai profi baseball bajnokság (MLB) első női játékosáról. A fiatal dobónak először persze csapattársainak kell bizonyítania. És persze meg kell küzdenie a média rávetülő figyelmével is.

Making History

Készítő: Julius Sharpe, executive producer: Phil Lord és Chris Miller
Szereplők: Adam Pally (Happy Endings), Leighton Meester, Yassir Lester
Várható indulás: midseason, 

Sztori: egykamerás komédia három időutazóról. A főhős egy számtech tanár, aki feltalálja az időutazást és az 1700-as évekbe utazik, hogy ott éljen álmai nőjével. A fickó a jelenben népszerűtlen kocka, a múltban viszont nagymenő és nagyon népszerű köszönhetően annak, hogy dalszövegekkel, filmes dumákkal és standupos poénokkal vértezi fel magát. A gond csak az, hogy tettei befolyásolják a jelent, akár magának az amerikai függetlenségi háborúnak a kimenetelét. Ezért megkér egy történelemtanárt, hogy segítsen neki helyreállítani a dolgokat, s közben a barátnővel is megismerteti a 21. századot.

APB

Készítő: Matt Nix, David Slack
Szereplők: Natalie Martinez, Taylor Handley, Tamberla Perry, Caitlin Stasey, Eric Winter
Várható indulás: midseason

Sztori: Mi történik, ha egy rejtélyes tech milliárdos a legjobb barátja meggyilkolása miatt érzett gyászában megvásárol egy gondokkal küszködő rendőrkapitányságot. Rendbe tudja-e hozni modern módszereivel a korrupcióban, rendőrök által elkövetett fegyveres harcban, és felderítetlen ügyekben nyakig levő körzetet? Mindezt a legkorszerűbb technika segítségével gondolja megvalósíthatónak. Vajon sikerül a keményfejű veteránokat is rávennie a változásra, hogy velük közösen létrehozza a 21. század rendőrségét?

Shots Fired

Készítő: Gina Prince-Bythewood, Reggie Rock Bythewood
Szereplők: Sanaa Lathan, Stephan James, Helen Hunt, Richard Dreyfuss, Stephen Moyer, Tristan Wilds, Aisha Hinds
Várható indulás: 2017. tavasz

Sztori: Event sorozat egy déli kisvárosban történt faji indíttatású lövöldözés veszélyes utóéletéről és következményeiről, mindenféle szemszögből - egyszerre "miért tette?" és "ki tette?"-sztori. Fókuszban az amerikai igazságszolgáltatási rendszer, miután egy fekete rendőr megöl egy fegyvertelen fehér főiskolást, melyet követően felszínre kerül egy fekete tini elkent megölése. Az ügyekre ráeresztett két nyomozó a szálakat a legmagasabb körökig fejti fel.

Star

Készítő: Lee Daniels (Empire), Tom Donaghy, pilotrendező: Lee Daniels
Szereplők: Queen Latifah, Benjamin Bratt, Jude Demorest, Ryan Destiny, Brittany O'Grady
Várható indulás: midseason

Sztori: A zene világának rögös és sötét valóságáról három tehetséges énekesről, akik együtt megpróbálkoznak az újrakezdéssel, és sztárságról álmodnak, de persze a gyilkos zeneipar útvesztőiben navigálni nem leányálom. Mindezt eredeti dalokkal és előadásokkal.

The Mick

Készítő: John Chernin, Dave Chernin
Szereplők: Kaitlin Olson, Sofia Black D'Elia, Thomas Barbusca, Carla Jimenez, Jack Stanton
Várható indulás: midseason

Sztori: Egykamerás diszfunkcionális család komédia egy okos, jófej, csalásokkal könnyű pénzre utazó csajról, aki szakítani akar egy nagyot. Ez majdnem sikerül is neki, amikor nővérét és annak dúsgazdag férjét látogatja meg, csakhogy a pár meglép az országból az FBI elől, hősünkre hagyva 3 elkényeztetett és félrenevelt gyereket. Rászakad a luxusélet, de cserébe embert kell faragnia a nem túl társadalom-kompatibilis gyerekekből.

Szerintetek melyik sorozat a legígéretesebb a FOX-tól?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.