Hirdetés

Régen várt sorozatok dömpingje az új magyar tévécsatornán

|

Az elmúlt időszakot a TV2 újabbnál újabb kábelcsatornái határozták meg, azonban nem csak ők terjeszkednek, és hamarosan egy nagyon különleges frigy eredményét láthatjuk majd a tévében.

Hirdetés

Tegnap jelentette be ugyanis a Viacom, hogy az RTL Magyarországgal közösen indítják el hazánkban a több országban is jelen levő Spike nevű tévéadójukat, amelyen helyi saját gyártású produkciók, premier szériák és realityk kerülnek majd képernyőre. Az RTL Spike-ra keresztelt tévécsatorna idén decemberben indul el, és olyan premierek sorát tűzik képernyőre rajta, hogy mind a tíz ujjunkat megnyaljuk majd utánuk.

Hirdetés

A tévéadó tulajdonosa a Viacom (Comedy Central, Paramout Channel, Nickelodeon) lesz, így ők is állítják össze a műsorkínálatot és szerzik be a produkciókat, míg a márkaépítést és az értékesítést a nem kis műsorgyártási tapasztalattal rendelkező RTL-re bízzák. Az RTL Spike-on kerül majd magyar szinkronnal bemutatásra a klónos Orphan Black, a zombivá váló orvostanhallgatóról szóló iZombie, a western horror Wynonna Earp és a poszt-apokaliptikus tinidráma, a The 100, valamint náluk is képernyőre kerül a Cinemax-on leadott Ash vs. Evil Dead első évada.

Azonban nem csak import, hanem saját gyártású műsorokban is jeleskedni szeretnének, így elkészítik a Lip Sync Battle és a Jersey Shore magyar változatát (utóbbit Budapest Shore címmel), valamint bemutatnak jó pár realityt (Ice Road Truckers, 1000 Ways to Die, Top Gear US) is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.