Hirdetés

Stan Againts Evil - előzetesen a Simpson család alkotójának új sorozata

|

John C. McGinley (legtöbbünknek csak Dr. Cox) egy New England-i város nyugdíjas sheriffeként aprítja a démonokat az IFC új horror-komédiájában novembertől.

Hirdetés

Dana Gould stand up előadó és a Simpson család korábbi írója által létrehozott sorozatban Jonh C. McGinley (Dokik) frissen nyugdíjazott seriffként összeáll az utódjával, Janet Varney-val (The Legend of Korra), amikor démonok hordája zúdul a városkájukra.

Hirdetés

Az író a New York-i Comic Con-on azt is megosztotta, hogy Stan (McGinley) mogorva és morbid humorú karakterét az apjáról mintázta, míg Evie-t, az új seriffet (Janet Varney) maga az őt alakító színésznő személyisége ihlette. 

Gould a sorozatát a Haláli Hullák Hajnalával és az Egy amerikai farkasember Londonban filmekkel rokonítja, valamint a '70-es évek ijesztő tévéfilmjeivel. Egy olyan hangulatot céloztak meg, ahol "a horror-t teljesen komolyan veszik és a komikum abból fakad, hogy az emberek egyszerűen csak normálisan viselkednek."

Fény derült arra is, hogy a Netflix jó hírű Stranger Things sorozatával ugyanazt a sheriff állomást használják, amiről fogalma sem volt az alkotónak:

Soha nem láttam még olyan sorozatot, amit ennyire szeretnék, mint a Stranger Things-et, és arra gondoltam közben, "Úristen, én ugyanebbe a szobában kontárkodtam".

Az amerikai IFC csatornán stílszerűen Halottak napján, november 2.-án kerül bemutatásra az első rész. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.