Hirdetés

Supergirl 2. évad - új előzetes és képek érkeztek

|

Szép lassan közeledik a Supegirl folytatása, melyről tanúskodnak a legújabb promó képek és a legújabb kedvcsináló is.

Hirdetés

Úgy látszik ez a szeptember főként Supergirl-ről szól, hiszen az elmúlt két hétben kiderült, hogy kifogja alakítani a sorozatban Metallo-t, megtudtunk jó néhány részletet a castingról, a minap részletek derültek ki a Flash crossover musical epizódról is, ma pedig egy új kedvcsináló, és rengeteg kép érkezett (rákattintva tekinthető meg az összes).

Hirdetés

A Supergirl 2. évada október 10-én debütál. A címszerepet játszó Melissa Benoist mellett pedig olyan ismerősök térnek vissza, mint Mehcad Brooks, Laura Benanti, Calista Flockhart, Chyler Leigh, Jeremy Jordan, Jenna Dewan Tatum, David Harewood, Peter Facinelli, Dean Cain és Helen Slater. Ti várjátok a sorozatot?



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.