Hirdetés

Vasárnap rajtol Tom Hardy új sorozata az HBO GO-n

|

Tom Hardy, HBO és egy brutális sorozat... mi kell még a boldogsághoz? Mondjuk az, hogy már a héten láthassuk. Így is lesz!

Hirdetés

Az HBO nem hagyja, hogy sokáig keseregjünk a Westworld és az Aranyélet hiányában, hiszen január második vasárnapján máris elindítja legújabb sorozatát, a Tabut, melyben Tom Hardy ezúttal az apjával, Chips Hardyval csillogtathatja meg színészi képességeit a kisképernyőn.

Hirdetés

Hardy már régóta harcolt a történet megvalósításáért, melynek főszereplőjét, egy James Keziah Delaney nevű világutazó figurát fogja megvalósítani. Delaney hosszú, viszontagságos útja után hazatér Angliába, Londonba, hogy átvegye és felvirágoztassa apja tönkrement hajózási vállalkozását, ám ez a feladat koránt sem ígérkezik könnyűnek: a mostanában egyre több történetben gonoszként funkcionáló Kelet-indiai Társaság mellett árulásokkal és gyilkosságokkal is szembe találja magát, nem beszélve a családját körülövező sötét titkokról.

Hardy mellett a Tabuban feltűnik majd Jonathan Pryce, Michael Kelly, valamint Oona Chaplin, a produceri székben pedig Ridley Scott, illetve Steven Knight kaptak helyet. A 8 részes minisorozatot a magyar HBO GO-n január 8-tól feliratosan lehet majd nyomon követni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.