Hirdetés

Jövő év elején forog Budapesten a The Alienist sorozat

|

Caleb Carr híres regényének sorozatos feldolgozását végre elkezdik forgatni Daniel Brühl és Luke Evans főszereplésével.

Hirdetés

Az amerikai TNT csatorna is elkezdett komolyabb sorozatokat felsorakoztatni, mint például a már 2015-ben bejelentett, de csak nagyon lassan készülő, The Alienist. A sorozat Caleb Carr azonos című regényén alapul (itthon A halál angyala címen jelent meg), a történet New Yorkban játszódik 1896-ban a nagy szegénység és feltalálások idején. A pszicho thrillerben Theodore Roosevelt rendőrfőnök két kívülálló segítségét kéri - Dr. Laszlo Kreizler, bűnügyi pszichológus és John Moore, újságíró - hogy együtt titokban elkapják a város első sorozatgyilkosát.

Hirdetés

Daniel Brühl (Amerika Kapitány: Polgárháború, Hajsza a győzelemért) bújik a kissé különös doktor Kreizler szerepébe, aki egy igazi kívülálló munkája miatt, hisz folyamatosan patologikus esetekkel foglalkozik és a megtört emberek tanulmányozása során eltávolodik a normális társadalomtól; azonban szenvedélyének és kifinomult érzékenysége miatt különösen alkalmassá válik a gonosz, barbár és rituális gyilkosságoknak a megoldására. John Moore-t Luke Evans (Hobbit trilógia, A lány a vonaton) alakításában láthatjuk, egy jóvágású és kellemes társaság, aki könnyen elkalandozik és hajlamos a melankóliára, a felszín alatt pedig szerelme elvesztésének fájdalma nyomasztja. Közeli barátságuk miatt közösen nyomoznak a gyomorfogató gyilkosságok ügyében.

A sorozatot eredetileg a True Detective rendezője Cary Fukunaga készített volna, de végül költségvetési érdekellentétek miatt kihátrált a projektből és a helyét Jakob Verbruggen (Black Mirror) veszi át az első két rész erejéig. A The Alienistet jövő év elején kezdik el forgatni Budapesten.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.