Hirdetés

The Walking Dead 7. évad - így búcsúztak el az egyes szereplők

|

Elstartolt a The Walking Dead új évada, a premier áldozatai pedig egy videóban búcsúznak el a sorozattól, a stábtagoktól, és a nézőktől. (Vigyázat! Spoilerek!)

Hirdetés

Pont került az előző szezonban hátrahagyott kérdés végére, hogy kit is ölt meg Negan? És mint a 7. évad premierjében megtudtuk, rögtön két szereplőtől is el kellett köszönnünk, hiszen Abraham (Michael Cudlitz)  mellett Glennre (Steven Yeun) is lesúlytott Negan vérszomjas baseballütője, Lucille. 

Hirdetés

A színészek ennek emlékére pedig elkészítettek egy-egy videót a rajongóknak, melyben köszönetet mondanak mindenkinek, és végleg elbúcsúznak a sorozattól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.