Hirdetés

Berlini küldetés - zseniális a szinkron

|

A leginkább a Hobbit filmekből ismert Richard Armitage kémdrámája az HBO3-on mutatkozik be, amelyben Tölgypajzsos Thorint ezúttal Vasember magyar hangja, Fekete Ernő tolmácsolja a hazai nézőknek, míg a szinkronrendező a nagyszerű Aprics László.

Hirdetés

Nemrég Az utolsó remény kapcsán több színész is említette, hogy mennyire megtiszteltetés számukra együtt dolgozni Aprics László szinkronrendezővel (akinek olyan sorozatszinkronokat köszönhetünk többek között, mint az Archer, A szökés vagy éppen a Szívek szállodája), aki idén is fáradhatatlanul szállítja nekünk a magyar változatokat: legújabb munkája, a Berlini küldetés (Berlin Station) november 13-án, 22:00-kor debütál az HBO3 csatornán. 

Hirdetés

A sztori középpontjában egy CIA-ügynök, egy bizonyos Daniel Miller (Richard Armitage - Hobbit-trilógia, Válaszcsapás, Hannibal) áll, aki kénytelen elutazni a szervezet németországi kirendeltségére, hogy egy titkosított akció keretében felfedje, ki az a rejtélyes alak, aki Thomas Shaw néven információkat szivárogtat ki. Nyomozását egy sokat tapasztalt ügynök, Hector DeJean (Rhys Ifans - A csodálatos Pókember, Anonymus) segíti és mikor jobban beleássák magukat az ügybe egy olyan összeesküvésre bukkannak, amely egészen Washingtonig ér. 

A tíz epizódosra tervezett kémdráma szinkronjának esetében igazán kitett magáért Aprics és olyan hangokat válogatott össze, akik nemcsak hogy tökéletesen passzolnak az eredetihez, de élvezet is őket hallgatni. Íme a magyar változat névsora: 

Richard Armitage (Daniel Miller) - Fekete Ernő
Rhys Ifans (Hector DeJean) - Schnell Ádám
Leland Orser (Robert Kirsch) - Végh Péter
Michelle Forbes (Valerie Edwards) - Bognár Gyöngyvér
Tamlyn Tomita (Sandra Abe) - Ullmann Mónika
Richard Jenkins (Steven Frost) - Ujréti László
Bernhard Schütz (Hans Richter) - Harsányi Gábor
Victoria Mayer (Ingrid Hollenbeck) - Bertalan Ágnes
Richard Dillane (Gerald Ellman) - László Zsolt
Caroline Goodall (Kelly Frost) - Hűvösvölgyi Ildikó
April Grace (Jemma Moore) - Virághalmy Judit
Sabin Tambrea (The White Duke) - Sándor Péter
Sylvia Hoeks (Claudia Gartner) - Ligeti Kovács Judit

Főcím: Endrédi Máté
Magyar szöveg: Vincze Miklós
Hangmérnök: Policza Imre
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Újréti Zsuzsa
Szinkronrendező: Aprics László
Stúdió: SDI Media Hungary

Forrás: MűsorVízió

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.