Hirdetés

Mi a közös az Agymenőkben, az Odaátban és a Fullmetal Alchemistben?

|

Hát Szabó Máté, aki jelenleg a szinkronszakma egyik legismertebb és legfoglalkoztatottabb hangja. Egy videóinterjúban többek között ezekről a sorozatokról is mesél.

Hirdetés

Szabó Mátéval nekünk is volt alkalmunk már interjút készíteni a The Flash - A Villám kapcsán és egy rendkívül jó kedélyű, szimpatikus, végtelenül profi embert ismertünk meg a személyében, akinek mindig van egy vicces megjegyzése vagy szellemes sztorija. 

Hirdetés

Mátét sikerült mikrofonvégre kapnia Galgóczi Adriánnak (Egyesület a Magyar Szinkronért, ISzDb) és Zsolnai Ákosnak (Mayfly Filmlub) is a Masterfilm Digital Kft. szinkronstúdiójában még tavaly, ahol mesélt többek között az Agymenőkről, az Odaátról és a Fullmetal Alchemistről is. A tartalomból: 

A tartalomból:
00:00 Agymenők
02:08 Pankráció
03:16 Odaát
04:20 Állandó párosok
05:26 Fullmetal Alchemist

És ha már a videóban szóba került a Fullmetal Alchemist másik főhősét szinkronizáló Baráth István, nézzétek meg az ő korábbi interjúját is, amelyben beszél SpongyaBobról is: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.