Hirdetés

A balszerencse áradása – itt a sorozat első előzetese

|

Árad a balszerencse, a Netflix pedig továbbra is csak csigáz minket: íme a Lemony Snicket-sorozat előzetese!

Hirdetés

Azóta várjuk, hogy Jim Carrey után szabadon Neil Patrick Harris-t is láthassuk Olaf grófként, amióta a Netflix bejelentette, hogy a 2004-es mozifilmet újragondolva sorozatot készít A balszerencse áradásából.  Most, hogy végre kaptunk egy hivatalos előzetest, azt gondolhatjuk, hogy a forgatási fotókon túl tényleg megnézhetjük, milyen is lesz a Harris-féle gonosz gyám… de nem.

Hirdetés

A Netflix igencsak szeretné felcsigázni a nézőket, a trailerben ugyanis a Lemonony Snicket-et megformáló Patrick Warburton sétálgat csak a díszletek között, és a negyedik falat ledöntve egyenesen a nézőket szólítja meg: figyelmeztet minket, hogy ha nézni fogjuk ezt a sorozatot, akkor készüljünk fel egy nagy rakás szenvedésre és melankóliára. Neil Patrick Harris-nek csak a hangját halljuk pár másodpercre, Olaf grófként azonban csak - Sniket-et mintegy megcáfolva - kitörő jókedvről tesz tanúbizonyságot. Persze azt azonban tudjuk, hogy a gróf öröme… nos, nem feltétlenül a néző öröme is!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.