Hirdetés

A kör trailer - Emma Watsont kukkolják

|

Nem egy újabb Dan Brown adaptációt takar A kör című film, hanem Dave Eggers bestsellerének feldolgozását, amelyben Emma Watson és Tom Hanks viszik a prímet.

Hirdetés

Luc Besson cége, az EuropaCorp bemutatta a Dave Eggers izgalmas, 2013-as regényéből készült A kör (The Circle) című thriller első trailerét, amely már szinkronosan nézhető. 

Hirdetés

A film főszereplője Mae (Emma Watson), akinek élete gyökeresen megváltozik, amikor a Szilícium-völgy egyik legnagyobb tech-óriáscégénél kapja meg álmai állását. A lány villámgyorsan lépdel fel a ranglétrán, így a cég látnoki vezetője, Eamon Bailey (Tom Hanks) megkeresi azzal az ötlettel, hogy a cég SeeChange nevű kameráját használva élje életét a nyilvánosság előtt. Csakhogy senki sincs igazán biztonságban, amikor minden lépését követik.

A forgatókönyvért és a rendezéséért James Ponsoldt (Szárazon, Az élet habzsolva jó, A turnél vége) felelt, míg a mellékszerepekben olyan színészek bukkannak fel, mint John Boyega, Patton Oswalt, Bill Paxton és Karen Gillan. A hazai mozik áprilistól játsszák majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.