Hirdetés

A sötét ötven árnyalata - új trailer és poszter érkezett

|

Christan Grey és Anastasia Steele stílusosan Valentin-napra tér vissza, a rajongók várakozását most pedig egy új előzetessel fokozzák.

Hirdetés

Megállíthatatlanul közeleg A sötét ötven árnyalata premierje: a rajongóknak már csak Valentin-napig kell kibírniuk, hogy újra láthassák Christan Grey és Anastasia Steele legújabb szexmaratonját és egyéb kalandjait. Előzetest és posztert már korábban is kaptunk, a gyártó Universal Pictures azonban most újabbakat is közzétett.

 

Hirdetés

A szürke ötven árnyalata ott ért véget, hogy a Dakota Johnson által játszott Ana végül is realizálta, hogy Jamie Dornan karaktere, Mr. Grey azokat az elfenekelős dolgokat tök komolyan gondolta, és a lány úgy dönt, hogy kiszáll a kapcsolatból mielőtt súlyosabban kockáztatná testi épségét. A második részben Grey mindent megtesz, hogy visszahódítsa szerelmét, ehhez azonban másnak is lesz egy-két szava.

Szeretjük vagy sem, E. L. James mamipornója folytatásának a múltkorihoz hasonlóan egy egész jó kis előzetest összehoztak. Az pedig, hogy a második résznek végül sikerül-e pozitívabb kritikai visszhangot kapnia, mint az elsőnek, röpke két hónap múlva kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.