Hirdetés

Amerikai Horror Story - befutottak az új évad előzetesei

|

Az Amerikai Horror Story idén ősszel a hatodik szezonját kezdi meg az Amerikai Egyesült Államokban, és ahogy azt megszokhattuk, bőven a premier előtt meg is érkeztek hozzá a kedvcsináló ízelítők.

Hirdetés

Az Amerikai Horror Story készítői elkalauzoltak már minket egy kísértetházba, elmegyógyintézetbe, hoztak nekünk boszorkányokat, bevittek minket egy rémcirkuszba és tavaly a hoteljükben "pihenhettük ki" az év fáradalmait. Az új évadról azonban nem sokat tudni, a rejtélyességet pedig még tovább erősíti, hogy a szezon címe az lett, hogy: ?6. 

Hirdetés

Ugyan a témáról nem tudunk semmi konkrétat és hivatalosat, az kiderült, hogy az eddig megszokott színészgárda nem igazán változik, és a tavalyi újonc, Lady Gaga idén is lenyűgözheti majd a tévézőket a szeptember 14-én debütáló etapban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.