Hirdetés

Az X-Men: Apokalipszis így is végződhetett volna

|

A How It Should Have Ended YouTube csatorna már hosszú évek óta gyártja videóit blockbusterek zseniális alternatív befejezéseiről, a sort pedig az Apokalipszis folytatja.

Hirdetés

Aki követi a How It Should Have Ended, vagyis az Így kellett volna végződnie YouTube csatorna munkásságát, az minden bizonnyal alig győzi kivárni a legújabb filmparódiákat, melyekben zseniális, teljesen jogos alternatív befejezéseket gyártanak a nagy blockbuster filmeknek. Természetesen az idei év második FOX-féle Marvel mozifilmje, az igencsak megosztó X-Men: Apokalipszis is megkapta saját videóját. 

Hirdetés

A videó kiparodizálja többek között Apokalipszis négy lovasát, láthatunk egy kis Gyűrűk ura utalást, Magneto reakcióját arra, hogy van egy fia, beugrik Deadpool, de a legszórakoztatóbb momentum egyértelműen a kikacsintás a FOX és a Marvel Studios-féle Higanyszálak közötti párhuzamra. A dolog pikantériája, hogy a korábbi "A csodálatos Pókember 2" videóhoz hasonlóan ennek is kizárólag rajongók írták a forgatókönyvét, így nem véletlen, hogy ilyen nagyszerűre sikeredett. A Marvel Magyarország jóvoltából magyar feliratos változatban is megtekinthetitek odafent a videót, ami tökéletes szórakozás bármikorra. 

Alapjáraton szerettétek vagy utáltátok a filmet? Esetleg az "elmegy" kategóriába sorolnátok? Ti mit gondoltok a videóban látottakról? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.