Hirdetés

Bastille Day trailer - Idris Elba rendet tesz

|

Idris Elba ezúttal egy város méretű összeesküvésbe tenyerel bele, amelyben egy amerikai zsebtolvaj segít neki kikecmeregni. Finomkodásra most sem lehet számítani.

Hirdetés

A fekete ruhás nő és az Eden Lake rendezője, James Watkins akció-drámával újít, a Bastille Day pedig első látásra nem is tűnik rossznak, pláne, hogy Idris Elba a főszereplője. 

Hirdetés

A sztori szerint a Párizsban élő amerikai zsebtolvaj, Michael Mason (Richard Madden), egy levakarhatatlan CIA ügynök, Sean Briar (Idris Elba) oldalán találja magát, miután egy olyan táskát emel el, amihez jobb lett volna hozzá sem nyúlni. Egy város méretű összeesküvés szálait bogozva a tapasztalt nyomozó és az ügyes tolvaj egymásra utalva igyekeznek megtudni, tulajdonképpen ki vadászik rájuk, miközben jócskán egymás idegeire mennek. A Bastille Day magyar feliratos előzetesét odafent próbálhatjátok be, a hazai bemutató valamikor idén várható (amint lesz pontos dátum, szólunk). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.