Hirdetés

Brutálisan pocsék a Ben-Hur remakejének előzetese

|

A Ben-Hur remake újabb előzetese tanítani valóan rossz.

Hirdetés

Lássuk be, hogy nem sok bizodalmunk volt eddig sem a Ben-Hur remake-ben, hiszen a 11 Oscar-díjas klasszikus - ami maga is feldolgozás - igencsak magasra tette a lécet, amelyet garantáltan nem az Éjszakai őrséget, a Wantedot és az Abraham Lincoln: A vámpírvadászt jegyző Timur Bekmambetov fog annak magasságaiba szállítani.

Hirdetés

Az új előzetes pedig ezt csak megerősítette. A főszerepben Jack Huston egy üres kirakatbábú Charleton Hestonhoz képest, a vele szembekerülő egykori barát, Messala szerepében Toby Kebbel (Perzsia Hercege, Fantasztikus Négyes) ösztönösen talál bele a pocsék filmekbe, Morgan Freemannek viszont szemmel láthatóan megint valamiből fizetnie kellett a csekkeket, ezért pedig még rasztafrizurát is hajlandó volt ölteni, míg a 300 Xerxésze, Rodrigo Santoro ezúttal pedig Jézusként "tündököl" (de van ott még pár csaj is díszlet gyanánt). De az előzetes mégsem az előrelátható minőség, vagy egy klasszikus meggyalázása miatt borzalmas, hanem a dalválasztás (Ceasefire - For King & Country) okán, amely önmagában még egész hangulatos, de a képek alá vágva olyan, mintha a CW csatorna egy nagyköltségvetésű romantikus sorozatából látnánk egy rajongói montázst.

Legalább a technikai stáb igyekszik kitenni magáért, hogy az a bizonyos lovasverseny valóban üssön, ehhez pedig érkezett egy kis videó is. Az év várhatóan legnagyobb anyagi és kritikai bukásán viszont várhatóan ez sem fog segíteni, amelyre már csak augusztus 19.-ig kell várnunk.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.