Hirdetés

Brutális thrillert ígér A martfűi rém első előzetese

|

A martfűi rém-ből akár még valami is lehet.

Hirdetés

November 10-én kerül bemutatásra a Balázs Béla-díjas színház- és filmrendező Sopsits Árpád (A hetedik kör; Torzók) legújabb filmje, amely egy meghökkentő és sokkoló, mindennek tetejében megtörtént eseten alapuló históriát mesél el a nagyérdeműnek.

Hirdetés

A film egy sorozatgyilkos utáni nyomozás nem kevés akadállyal teli sztoriját hivatott elmesélni: az 1957 és 1967 között hat nő megtámadásával magára figyelmet felhívó gyilkos sokáig az anonimitás félhomályában maradt és jócskán megnehezítette a rend őreinek a dolgát - egy ízben mellé és nyúltak, míg az igazi tettes szabad lábon kószált. A martfűi rém igazi, hollywood-i nyomvonalon haladó hidegrázós, nyomozási procedúrát feldolgozó thrillernek ígérkezik, amelyet már csak a szereposztása miatt is szeretettel várunk: az előzetesben ugyan nem mutatják túl sokat, de szerepel a filmben Balsai Móni (akit a Liza, a rókatündér-ben szerettünk meg nagyon), Anger Zsolt (aki nagyjából minden filmben szerepel, de bánja a fene), Sztarenki Dóra (Terápia) és Móga Piroska (Viszkis) is, valamint Bárnai Péter, akit a Víkend-ben láthattunk többen is. A film világpremierje mindennek ellenére mégsem nálunk lesz, hanem az október hetedikén kezdődő Varsói Filmfesztiválon, amely után merjük remélni, hogy a helyi kritikákat olvasva nem fog elmenni attól a kedvünk, hogy ott legyünk a hazai bemutató legelső napján az adott moziban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.