Hirdetés

Deepwater Horizon poszterek és előzetes - csak a hősök élhetik túl

|

A 2010-es év legnagyobb természeti karasztrófája pont jó egy epikus hős sztorinak, a többi meg senkit nem érdekel.

Hirdetés

2010-ben az utóbbi évek egyik legnagyobb ember okozta természeti katasztrófájával kellett szembenéznie nemcsak Amerikának, hanem az egész világnak is, miután egy tengeri olajfúró torony lángba borult és napokig olaj szivárgott a Mexikói Öbölbe, hatalmas károkat hátrahagyva.

Hirdetés

Hollywood mégis képes volt átváltoztatni egy ilyen borzalmas eseményt egy hősi eposszá, amiben Mark Wahlbergért kell majd aggódnunk. Legalábbis a Deepwater Horizon új előzetese ezt sugallja és tesznek az Öbölben uralkodó megkérdőjelezhető helyzetre, vagy az olajfúró tornyokkal járó környezetszennyezésre és egyéb kockázatokra. 

A filmet Peter Berg (Lone Survivor) rendezte és Marky mellett még láthatjuk: Kurt Russell, John Malkovich, Gina Rodriguez, Dylan O'Brien és Kate Hudson. Premier szeptember 30-án.

Kaptunk pár koszos/olajos arcú közeli posztert is a főszereplőkről, hogy ne felejtsük el, a dolgozóknak volt a legrosszab, az az igazán hősies, amit ők túléltek:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.