Hirdetés

Érkezés - új klippeken az év sci-fije

|

A Fogságban és a Sicario rendezőjének sci-fije egy-egy filmrészlettel adott hírt magáról.

Hirdetés

Nem is olyan rég debütált a Sicario és a Fogságban rendezőjének, Denis Villeneuve-nek a legújabb rendezése a Velencei Filmfesztiválon. A kritikák már most imádják és rettentő mód intelligensnek és elgondolkodtatónak találják, ahogy azt az előzetes is ígérte. A sors iróniája, hogy a rendező nem tudott a bemutatóra eljutni, mivel éppen nálunk forgatja a Szárnyas fejvadász folytatását, amelynek a színvonalától most már a legkevésbé sem kell tartanunk.

Hirdetés

Sajnos azonban az Érkezés bemutatójára november 11.-éig várnunk kell, amely pont két könnyed blockbuster (Doctor Strange, Legendás állatok és megfigyelésük) közé ékelődik majd be. Addig is itt van két röpke kis filmrészlet: az egyiken azt láthatjuk, ahogy Louise Banks (Amy Adams) barátkozik a hajó sajátos gravitációjával, míg a másikon az előírásokra fittyet hányva próbál az idegenekkel kapcsolatot teremteni. A narratíva szempontjából nem különösebben izgalmasak, ugyanakkor mégis van az egésznek egyfajta fojtogató hangulata.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.