Hirdetés

Fences előzetes - Denzel Washington ismét rendez, és főszerepet is játszik

|

Denzel Washington ezúttal egy színdarabot kelt életre a filmvásznon, a Fencesben Viola Davisszel mutatják be az '50-es évek Amerikáját.

Hirdetés

Denzel Washington korunk egyik legnagyobb húzóerővel bíró színésze, aki sok más kollégájával ellentétben szerencsére a minőségre is próbál odafigyelni, ami az elvállalt szerepeket illeti. Az idei A hét mesterlövész remake-je után még láthatjuk őt a mozikban - bár hozzánk minden bizonnyal maximum jövőre fog megérkezni - méghozzá abban a Fences című filmben, amit ő maga rendezett.

Hirdetés

A dolog pikantériája nem csak abban rejlik, hogy Denzel Washington kilenc év után ül ismét rendezői székbe (nem számítva az idei Grace klinika epizódot), hanem hogy azon a színdarabon alapszik, melyért Vila Davisszel karöltve Tony-díjban részesültek 2010-ben, ami a színházi világ Oscar-díjával egyenértékű.

Most Davis és Washington ismét összeállnak, hogy valami maradandót alkossanak, és az első előzetes alapján drámából nem lesz hiány. A történet szerint egy egykori színesbőrű baseball-játékost követhetünk nyomon, aki a sport karrierjét követően igyekszik fenntartani a családját abból a pénzből, amit a szemeteskocsik vezetésével, illetve a szemeteskukák begyűjtésével össze tud kuporgatni. A darab egyébként természetesen a faji megkülönböztetésekre reflektál legerősebben, de az első trailerben inkább a család és a belső vívódás kerül górcső alá.

Amerikában december 25-én kezdik el vetíteni a mozik a Fencest, és Davis, illetve Washington mellett még láthatjuk Stephen Hendersont, Jovan Adepót, Russell Hornsbyt, Mykelti Williamsont és Saniyya Sidney-t is. Mit gondoltok, lesz-e olyan siker kritikailag a Fences Washingtonék számára, mint a színdarab volt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.