Hirdetés

Firefly - rajongói előzetesen az animációs sorozat

|

Habár fájdalmas sebeket tép fel, érdemes megnézni a Stephen Byrne grafikus által készített teaser trailert egy elképzelt animációs folytatáshoz.

Hirdetés

Több, mint 13 éve már, hogy a Firefly összecsomagolt az első évad után, és a Serenity is már egy évtizede volt, de a fájdalom, amely eme remek sorozat elvesztésével járt, alig múlik a rajongók lelkéből. Sajnos az idő előrehaladtával a folytatás esélye egyre kevesebb lett, de a kultusz fennmaradt, és Stephen Byrne grafikus most rátett egy lapáttal.

Hirdetés

A művész két éve kezdett el dolgozni az előzetesen, amely végre elkészült és így néz ki:

Az alábbi werkvideón azt is megmutatta, hogy egy alig két és fél másodperces animációban, mennyi munka van, érdekes látni a folyamatot:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.