Hirdetés

Megérkezett a Gru 3 első előzetese

|

Megérkezett a Gru 3 első trailere, mely rögtön magyar szinkronnal is megtekinthető.

Hirdetés

Várható volt, hogy a Universal nem sokáig pihenteti legnagyobb zászlóshajóját, a Gru szériát. Elég csak megnézni a bevételeket: az első két film, valamint a Minyonok összesen több, mint 2,5 milliárd dollár bevételt generáltak világszinten (és ebben még benne sincs a minyon merchandise keretében eladott mindenféle figura, plüss stb., amikkel ez a szám minden bizonnyal exponenciálisan ugrik meg). És nem is kell már sokat várni a következő részig, hiszen jövőre érkezik a Gru 3, amelyhez most megérkezett az első előzetes, mindjárt magyar szinkronnal.

Hirdetés

A folytatásban természetesen visszatér Gru szerepébe Steve Carell, aki azonban most Gru rég elveszett ikertestvérét, Dru-t is életre kelti majd, aki "pont ugyanolyan, mint testvére, csak hajjal, és teljesen más személyiséggel". A Gru 3 2017. június 30-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.