Hirdetés

Hacksaw Ridge - előzetesen Mel Gibson háborús rendezése (Frissítve)

|

Előzetest kapott a Hacksaw Ridge, Mel Gibson világháborús drámája.

Hirdetés

10 év telt el azóta, hogy Mel Gibson legutoljára a rendezői székben ült, de idén visszatér a kamerák mögé a Hacksaw Ridge című igaz történeten alapuló II. világháborús drámával. Andrew Garfield alakítja a történet főszereplőjét, Desmond Doss-t, aki egy katonai orvos, de ennek ellenére nem volt hajlandó fegyvert viselni a harctéren, és mégis sikerült megmentenie 75 ember életét a II. világháború egyik legvéresebb csatájában, anélkül, hogy akár csak egyetlen lövést is leadott volna.

Frissítés: Alul már feliratosan is megtaláljátok az előzetest!

Hirdetés

A film elképesztően néz ki az első előzetes alapján, nem is várunk mást egy olyan kétségtelenül tehetséges filmkészítőtől, mint Gibson, az pedig, hogy egy ilyen témába vágja bele a fejszéjét, különösen érdekessé teszi az alkotást. Természetesen azokról a színészekről sem szabad megfeledkeznünk, akik a rendező irányítása alatt teszik a dolgukat. Garfield egyike a legjobb fiatal színészeknek, itteni alakítása pedig akár még Oscar jelölést is hozhat neki. A Hacksaw Ridget olyan ismerős arcok teszik még színesebbé, mint Sam Worthington, Luke Bracey, Teresa Palmer, Hugo Weaving, Rachel Griffiths és Vince Vaughn.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.