Hirdetés

Így készültek A dzsungel könyve effektjei

|

Ha olyan elhatározással jöttetek ki A dzsungel könyve vetítéséről, hogy "látni akarom, hogyan készült!", akkor a legújabb videó pont nektek szól.

Hirdetés

Jelenleg A dzsungel könyve tombolja ki magát a mozipénztáraknál, még a Polgárháború érkezte előtt, és az általános vélekedés szerint is egy jó filmről beszélünk. Személy szerint egy kicsit kevésbé voltam róla meggyőzve, de valóban egy nívós meseadaptációról van szó és abban egyet érthetünk, hogy a VFX szakemberek már most gyakorolhatják az Oscar-köszönőbeszédüket.

Hirdetés

Ehhez érkezett egy színfalak mögötti videó, amelyben azt láthatjuk, hogy az egyetlen ember szereplőt, Mauglit megformáló Neel Sethi minek volt kitéve a teljes egészében Los Angeles-i stúdióban felvett film forgatása közben. A videóban a film rendezője, Jon Favreau többek között ezt nyilatkozta:

Úgy döntöttünk, hogy teljesen virtuális módon közelítjük meg és arra jutottunk, hogy élünk a legjobb animáció, a legjobb motion capture és a legjobb élőszereplős felvételek adta lehetőséggel. Kombinálni ezeket és olyat csinálni, amit senki azelőtt.

Kétségtelen, hogy a film alatt egyszer sem jut az ember ezébe, hogy javarészt animációs filmet néz, szóval elmondhatjuk, hogy Favreau-ék sikerrel jártak. A dzsungel könyve már két hete bemutatásra került a tengerentúlon és a 175 milliós gyártási költségét mostanra vissza is termelte (jelenleg 200 felett jár nem sokkal) és további 371 szerzett össze nemzetközi vizekről, ez pedig már okot adhat a Disneynek a folytatásra, valamint hogy az Andy Serkis rendezte verzió felkösse a gatyáját, mert nem lesz egyszerű dolguk, még olyan nevekkel sem, mint Christian Bale, Cate Blanchett és Benedict Cumberbatch. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.