Hirdetés

Itt az In Dubious Battle első trailere - James Franco sztárparádéja

|

James Franco sok neves színészt kért fel, hogy lázongjanak a "Nagy Depresszió" idején játszódó filmjében.

Hirdetés

Ugyan James Franco számára nem ismeretlen érzés a rendezői székben ülni, mégis azt kell mondani, hogy az In Dubious Battle-lel még az eddigieknél is mélyebb fába vágta a fejszéjét a színész-rendező úr. 

Hirdetés

Az eredetileg 1936-ban megjelent John Steinbeck regény a legismeretlenebb az úgymond trilógiájából, melynek tagjai még az Egerek és emberek, valamint az Érik a gyümölcs, melyeket már korábban sikeresen feldolgoztak Hollywoodban. A történet egy remek tanulmány arról, hogy a gazdasági válság depressziós időszakában hogyan kellett megküzdenie a földműveseknek a kor körülményeivel, ami elégedetlenséghez, sztrájkhoz, lázadáshoz vezetett.

James Franco nem bízza a véletlenre filmje sikerét, ugyanis szemmel láthatólag nagy sztárparádéra lehet készülni. Rajta kívül felbukkan még Vincent D'Onofrio, Robert Duvall, Ed Harris, Sam Shepherd, Bryan Cranston, Selena Gomez, Josh Hutcherson, Zach Braff és Nat Wolff.

Az In Dubious Battle legközelebb a Velencei Filmfesztiválon fogja képviseltetni magát, és reméljük a nagyközönség felé is hamar eljut.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.