Hirdetés

Jackie előzetes - Natalie Portman ismét Oscar-díjra hajt

|

Megérkezett az életrajzi Jackie film előzetes, amellyel Natalie Portman akár Oscar-díjra is esélyes lehet.

Hirdetés

A Fox Searchlight a minap egy új trailer adott ki legújabb, életrajzi filmjükről, a Jackie-ről, amelynek főszereplője Natalie Portman Jacqueline Kennedy, az egykori First Lady bőrében szerepel. A Pablo Larraín által rendezett film sztorija John F. Kennedy elnök meggyilkolását követő napokban játszódik, amikor is felesége, Jackie azon fáradozik, hogy megszilárdítsa férje rövid elnökségi ideje alatt hátrahagyott örökségét.

Hirdetés

A film december 2-án érkezik a mozikba a tengeren túlon, főbb szerepekben pedig feltűnik még Billy Crudup, Peter Sarsgaard, Greta Gerwig, John Hurt, Richard E. Grant és John Carroll Lynch.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.