Hirdetés

Jason Bourne bepipul a legújabb TV Spotban

|

Érkezett egy rövidke - és spoileres - TV Spot a legújabb Bourne-mozihoz.

Hirdetés

A tavalyi kémek évét csak az fejelhette volna meg jobban, ha Jason Bourne is akkor tér vissza, James Bond, Ethan Hunt és a Kingsman mellé. Ugyanakkor ebben a szuperhősöktől roskadozó évben kifejezetten üdítő tud lenni egy régi vágású akcióthriller, és a Matt Damonhoz hasonlóan a franchise-hoz visszatérő Paul Greengrass nem is ígér mást, mint korábban.

Hirdetés

A legújabb, mindössze fél perces TV Spot emellett választ ad arra, hogy Jason Bourne miért pipul be, ezt viszont egészen spoileres keretek között teszi, így aki szeretne meglepődni a moziban, az csak óvatosan kattintson.

A szimplán csak Jason Bourne-ra keresztelt epizódban Matt Damon mellett visszatér Julia Stiles (valamint zeneszerzői fronton John Powell, hell yeah!!!), az új arcok között pedig ott virít a friss Oscar-díjas Alicia Vikander, a most is előszeretettel mosolygó Tommy Lee Jones, valamint a bérgyilkossá lefokozott Vincent Cassel. A bemutató július 29, és ebben a foghíjas nyárban - mert naná, hogy minden érdemi nagy durranást tavaszra kell időzíteni - kifejezetten jól fog esni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.