Hirdetés

Jason Statham és Gal Gadot bunyózik az első Super Bowl reklámban

|

Az NFL döntője, a Super Bowl mindig ragyogó alkalom a cégek számára termékük, avagy szolgáltatásuk reklámozására, szerencsénkre pont ezért mindig kitesznek magukért, hogy ne felejtsük el egyhamar a reklámfilmet.

Hirdetés

Már sokéves hagyománya van, hogy a Super Bowl szünetében igazán minőségi, néhány esetben maradandó reklámok mutatkozzanak meg, mint az 1984-ben debütált Apple reklám, mely Ridley Scott rendezésével George Orwell klasszikusának világába engedett betekintést. A február ötödikei Super Bowl még pár héttel odébb van, viszont az ott látható hirdetések már előre felkerülnek az internetre. Változnak a trendek.

Hirdetés

Az elsőnek megjelent reklámban Jason Statham és Gal Gadot rúgják szét néhány rosszfiú seggét egy étteremben, aminek megvalósítása olyan szinten lett profi, hogy ha nem jelenne meg a végén a Wix weblapszerkesztő promóciós szövege, könnyedén hihetnénk, hogy egy hamarosan debütáló mozifilmről van szó.

Egyik színésztől sem áll messze az ilyen intenzitású akciójelenet, hiszen a tengernyi akciófilmet maga mögött tudó Jason Statham még a Halálos iramban 8-ban is visszatér, Gal Gadot pedig a Batman Superman ellenben való feltűnése után hamarosan megkapja saját szuperhősfilmjét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.