Hirdetés

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja - szinkronos traileren Jack Sparrow új kalandja

|

A Disney nemrég végre előállt a Salazar bosszúja alcímű epizód első képkockáival és Javier Bardemmel borzongtat, valamint bemutat egy új karaktert is. A kedvcsináló már magyar szinkronnal is nézhető!

Hirdetés

Két norvég rendező, Joachim Rønning és Espen Sandberg tálalásában érkezik a következő kaland, hiszen amíg a Disney jó pénzt keres vele és Johnny Depp is nagy élvezettel bohóckodik kalóz gúnyában, addig a folytatások is érkezni fognak.

Frissítés: Lentebb szinkronosan és feliratosan is megtaláljátok az első előzetest!

Hirdetés

Depp mellett visszatér még Orlando Bloom (Will Turner) és Geoffrey Rush (Barbossa kapitány). Melléjük társult még az Oscar-díjas Javier Bardem, aki a fő ellenlábas Salazar kapitányt fogja alakítani. További szereplők között megtalálhatjuk még a Demóna ifjú hercegét, Brenton Thwaites-t, aki ezúttal egy Henry nevű új szereplő bőrébe fog bújni, valamint egyelőre ismeretlen motivációkkal, de Paul McCartney is benne lesz a filmben.

A történet szerint Jack Sparrow kapitány amúgy sem túl nagy szerencséje még rosszabb fordulatot vesz, amikor régi ellensége, Salazar kapitány vezetésével kísértet kalózok halálos armadája szabadul el az Ördög-háromszögéből, azzal a céllal, hogy minden egyes kalózt megöljenek a tengereken. Jack Sparrow egyetlen reménye a túlélésre, ha megtalálja Poszeidón legendás szigonyát, amely teljes hatalommal ruházza fel birtokosát a tengerek felett.

Feliratos: 

Szinkronos: 

Magyar plakát: 

A film 2017. május 26-án kerül bemutatásra az Egyesült Államokban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.