Hirdetés

Előzetesen a Macgyver és a Kiképzés sorozatok

|

Mind a MacGyver, mind a Kiképzés sorozat verziója első előzetesével jelentkezett.

Hirdetés

Úgy fest, hogy Hollywoodban nem csak a film, hanem a TV-ipar is kóros ötlettelenségben szenved és minden egykori sikert A CBS a minap közzétette néhány vadonatúj sorozatának az első kedvcsinálóját, amikből mi most kettőre koncentrálunk.

Hirdetés

Az első máris felér egy vonatszerencsétlenséggel. Régóta tudjuk, hogy jön a MacGyver-sorozat rebootja, a főszerepben az X-Men-széria Plazmájával, Lucas Tillel a főszerepben. Kétségtelen, hogy van egyfajta pimaszság a srácban, de a találékony ezermester karaktere már Makó-Jeruzsálem távolságban áll tőle és ebben az első trailer csak mégjobban megerősít.

Ami amellett, hogy olcsónak hat, nem egyszer egyenesen kínos, nem csak Till hiteltelensége miatt - pedig a fiatalabb műszaki zseni koncepció még adná is magát - hanem mert megpróbál kényszeresen jópofa lenni George Eads karakterével, aki szemmel láthatóan kénytelen szabadulni a laborköpenytől a CSI után. 

A Kiképzés sorozat verziója már valamivel ígéretesebbnek és komolyabban vehetőnek tűnik, mégha az eredeti címmel (Training Day) nincs is összhangban a koncepció. A széria 15 évvel a Denzel Wahingtonnak második Oscar-díjat hozó film cselekménye után játszódik. Jelen esetben felcserélték a rasszokat és a romlott erkölcsű los angelesi zsarut, név szerint Frank Rourket a szerepben már most látványosan tobzódó Bill Paxton, míg a tiszta erkölcsű újoncot, a valóban most bemutatkozó Justin Cornwell testesíti meg. Nem állítjuk, hogy megvagyunk győzve, de az executive producer, Jerry Bruckheimer ha filmek terén nem is akkora nagyágyú, mint 10 éve, egy-egy sorozata még mindig betalál és ebben kétségtelenül van potenciál.

A sorozatok a 2016-os, 17-es szezonra vannak betervezve, de verdiktet úgyis a nézők mondanak majd. Ti mit gondoltok? Svájci bicskával már most érfelvágósak, vagy egy próbát megérnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.