Hirdetés

Újabb előzetesen az Ökölharc

|

Charlie Day és Ice Cube felnőtt férfiként egymásnak esnek a suliudvaron.

Hirdetés

Valamiért továbbra is dívik a filmiparban, ahogy azt nézzük, felnőtt emberek miként viselkednek úgy, mint egynémely dilettáns tinédzser. Szóval ha azt akarod látni, amint Charlie Day és Ice Cube felnőtt tanárként megakarnak mérkőzni a suliudvaron, akkor az Ökölharc a Te filmed!

Hirdetés

Daynek egyébként is fekszenek a tutyimutyi figurák, míg Cube zsigerből hozza a zord bunkó karakterét, az elborult előzetest nézve pedig simán kisülhet belőle valami szórakoztató blődség, mint egy fárasztó marhaság. Cube az utóbbi időben Pofázunk és végünkben, míg Day a Förtelmes főnökök két részében poénkodott/táncolt az idegeinken (erősen egyéniségfüggő) többedmagával. A rendező egyébiránt nem ismeretlen Day számára, hiszen az a Richie Keen dirigálta, akivel a Felhőtlen Philadelphiában is együtt dolgoztak. Day és Cube mellett feltűnik még Tracey Morgan, Jillian Bell, Christina Hendricks, JoAnna Garcia Swisher, Dean Norris, Kumail Nanjiani és Dennis Haysbert is, a bemutatóra pedig nem kell sokat várni, ugyanis február 17.-én debütál az USA-ban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.