Hirdetés

Széttörve feliratos előzetes - James McAvoy hihetetlen para

|

M. Night Shyamalan újra pszichothriller üzemmódba kapcsol legújabb filmjével, amely első előzetese láttán James McAvoy alakításától borsódzik a hátunk.

Hirdetés

Legutoljára a tavaly indult Wayward Pines című sorozatot és Smith-ék apa-fia programját, A föld után-t láthattuk M. Night Shyamalan rendezésében. Ezek közül is korábbi munkásságához legközelebb a most második évadát megélő Wayward Pines állt, amely nem kevés misztikummal bírt és meglehetősen erős rajttal is indult meg, viszont a második évadra ez már nem bizonyult elegendőnek. Most, a rendező újra visszatér a kezdetekhez, a kifacsart, misztikus pszichothrillerekhez, amelyekkel igazán ismertté válhatott és a Split egy nem kevés Shyamalan-varázzsal megáldott alkotásnak ígérkezik.

Hirdetés

A Széttörve (Split) főszerepére korábban Joaquin Phoenix-et pletykálták, ám a színész ezeket a szóbeszédeket nem sokkal később végleg eloszlatta, így lemondhattunk a páros újraegyesüléséről, hiszen korábban már együtt dolgoztak a Jelek-ben. Helyette James McAvoy ragadta meg a szerepet, amit az első előzetes alapján egy pillanatra sem bántunk meg, mert úgy tűnik fantasztikus munkát végzett, egyszerűen brillírozik a szerepben.

Hiába a rengeteg vad hegedűszólam, húrpengetés aláfestésként és jumpscare, az egész előzetes atmoszféráját McAvoy nagyon ígéretes alakítása adja, egyszerűen végig fut a hideg az ember hátán. A történet szerint Kevin (McAvoy) elrabol három lányt és fogva tartja őket. A három tinédzser hamar rádöbben, hogy Kevin csak a férfi egyik személyisége a 23 egymástól különböző személyiségtudat közül, amelyek egymást váltogatják. Nem csak McAvoy fergeteges alakítása és Shyamalan ígéretes rendezése adhat okot a bizalomra, hanem Mike Gioulakis operatőr jelenléte is, hiszen a tavalyi év egyik legjobban sikerült horrorfilmje, a Valami követ is az ő munkájának köszönhetően érte el végső formáját.

A Széttörve feliratos előzetesét odafent megtekinthetitek, idehaza 2017. január 19-án mutatják be. Hogy tetszett az előzetes? Sikerült felkeltenie az érdeklődéseteket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.