Hirdetés

Passengers - traileren Pratt és Lawrence űrbéli románca

|

Dennis Villeneuve Arrivalja után egy másik ígéretes sci-fi is mozikba kerül idén, ám a Chris Pratt és Jennifer Lawrence főszereplésével készült Passengers, vagyis magyarul Az utazók egészen másfajta stílust képvisel. Az első trailerrel ti is meggyőződhettek erről.

Hirdetés

Dennis Villeneuve sci-fije, az Arrival (magyarul Érkezés) novemberben bizonyíthat, ám nem ez az egyetlen ígéretes darab a műfajban, amely az év hátralévő részében debütál. A bolygók közötti love story-t elmesélő The Space Between Us előtt jön a stílusban a kettő között helyet foglaló romantikus sci-fi, a Morten Tyldum által jegyzett Passengers, vagyis Az utazók. 

Hirdetés

A Kódjátszmáért Oscar-díjra jelölt rendező új filmjének főszereplői Chriss Pratt és Jennifer Lawrence, akik a jövőben játszódó történetben egy kolonizációs űrhajón tartanak mély álomba merülve egy új bolygó felé, méghozzá több ezer társukkal együtt. Azonban kilencven évvel a cél előtt felébrednek és tudatosul bennük, hogy az egész életüket kettesben, luxuskörülmények között kell leélniük. Azonban hamar ráeszmélnek, hogy semmi sem véletlenül történt, a hajó hatalmas veszélyben van. Odafent ti is megleshetitek, hogy milyennek ígérkezik a Sony Pictures gondozásában érkező Passengers, de csak óvatosan, a trailer már-már túl sokat mutat meg a filmből. 

Az utazók várhatóan december 21-én kerül a mozikba, a mellékszerepekben Michael Sheent és Laurence Fishburne-t láthatjuk. A forgatókönyvet Jon Spaihts (Prometheus) írta. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.