Hirdetés

Sandy Wexler trailer - Adam Sandler ismét a Netflixen poénkodik

|

A harmadik filmmel folytatódik Adam Sandler és a Netflix együttműködése, a Sandy Wexler vígjátékban pedig ismét felbukkan a haveri kör, hogy virítsanak valamit.

Hirdetés

Adam Sandler már jó ideje csak önmagát hozza a filmjeiben és míg a 2008 előtti alakításaiban felfedezhető volt némi plusz, ami miatt a Távkapcs, Az első 50 randi, sőt a Ne szórakozz Zohannal! is nézhető volt (vagy éppen bűnös élvezet, embere válogatja), addig ezek a Jack és Jillből, az Apa ég!-ből, a Nagyfiúk 2-ből, a Kavarásból és a Pixelből kivesztek.  Amerikában - és a világ sok részén - azonban még mindig népszerű, ezért a Netflix partnerségre lépett vele: a színésznek négy komédiát kell szállítania a legnépszerűbb streaming szolgáltatásnak, amelyből kettőt már letudott a The Ridiculous 6-tal és a The Do-Overrel, azonban kettő még vissza van. Ismerjétek meg a legújabbat.

Hirdetés

Az új filmhez Sandler egy régi ismerőst verbuvált, ugyanis az a Steven Brill dirigálta le a projektet, aki a Sátánkát és A kismenőt is összehozta. A Sandy Wexler története a 90-es évek Los Angelesében játszódik, ahol a címszereplő menedzser nagy elhivatottsággal képviseli az excentrikus ügyfeleket a showbizniszben, ám egy napon céltudatossága próbára tétetik, mikor beleszeret legújabb kliensébe, Courtney Clarke-ba (Jennifer Hudson), a tehetséges énekesbe, akire egy vidámparkban bukkan rá.  

A sztorihoz természetesen Sandler baráti köre asszisztál, így felbukkan a mellékszerepekben Kevin James, Terry Crews, Rob Schneider és Nick Swardson is. A Sandy Wexler április 14-én debütál a Netflixen. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.