Hirdetés

Sejtelmes teaser trailer érkezett a Kút című új magyar filmhez!

|

Gigor Attila húz minket a Kút legelső előzetesével.

Hirdetés

Nemrég megtekinthettük Gigor Attila következő filmjének mutatós karakterposztereit, ezúttal azonban - mint azt megjósoltuk múltkorában - végre megtekinthetjük az előzetest is.

Hirdetés

Nem jellemző az, hogy annyira odáig lennénk a magyar filmek trailereiért - mintha egy szükséges rosszként kezelnék a filmek marketing-részét és legszívesebben egy huszárvágással mozikba küldenék az adott mozgóképet. Ez esetben azonban kivételt teszünk, ugyanis a Kút előzetese meglehetősen ötletesre, sőt-mi-több - érdekfeszítőre sikeredett, melyet nézve ténylegesen kedvet kapunk magához a filmhez. Mindezt a legegyszerűbb eszközökkel éri el: lényegében semmit nem mond magáról a filmről (tehát a cselekményről sem tudunk meg semmit), de okosan ki is emeli ezen tulajdonságát inzertekkel. Úgy adja el magát, amely büszkén hirdeti, hogy nem tartalmaz semmilyen erőszakos, vagy szexualitástól túlfűtött képsort, nyugodtan meg lehet nézni - és különben is, csak egyetlen mondat hangzik el benne és az a bizonyos mondat is egy vicces fricskának hat ("Egyél rántott húst.") Közben látjuk azért a főszereplőket, egynémelyik sejtelmesen néz a másikra, a ventilátor pörög, árad a képsorokból a forróság (kicsit eszünkbe jutott a Nem vénnek való vidék), a hangulat tehát meg van határozva - és tulajdonképpen ez a legfontosabb feladata egy teaser trailernek. Meg persze az, hogy meghozza a kedvünket a rántott húshoz. Mission accomplished.

A film hivatalos szinopszisát is elolvashatjátok, ha többet akartok tudni a filmről:

Gigor Attila legújabb filmje egy benzinkúton játszódó bűntörténet. A semmi közepén álló kúton ragad egy kisbusznyi, nyugati munkára tartó prostituált. A környéken nincs élet, ami épp kapóra jön egy vállalkozónak, aki lányok svájci futtatásából él és a tranzitmegállóban nem hívja fel a lányokra a figyelmet. A gengszter megtartotta a kúton dolgozó öreg alkoholistát, Istvánt és két-három hetente a töltőállomás érintésével indítja útnak külföldre a kis háremét. A forró nyári semmittevésbe váratlanul toppan be István rég nem látott fia, akit az anyja hagy hátra a megdöbbent férfinak. Ugyanekkor a legújabb fuvar lerobban a benzinkúton és a Svájcba tartó lányok sofőrjeikkel napokra ott ragadnak Istvánnal és fiával. Az érzelmek mellett jól őrzött titkok is a felszínre törnek.

A Kút szeptember 22-én kerül országszerte a mozikba, a főbb szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk, mint Pokorny Lia, Trokán Nóra, Pusztai Ferenc, László Zsolt, Kovács Zsolt, Kurta Niké, illetve Udvaros Dorottya.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.