Hirdetés

Sidekick - Flash és Arrow színészekkel készült a szuperhős kisfilm

|

Jeff Cassidy kisfilmje, a Sidekick egy megrázó történetet mesél el nem mindennapi tálalásban, méghozzá Tom Cavanagh és Emily Bett Rickards közreműködésével.

Hirdetés

Hogyan közölnél a gyermekeddel egy olyan hírt, amit még egy felnőtt is rosszul fogadna? Jeff Cassidy például sajátosan, szuperhős sztoriba csomagolva teszi ezt. Cassidy olyan filmeknél volt korábban segédoperatőr, mint a Warcraft: A kezdetek, míg a sorozatok esetében a portfóliójába tartozik a Végjáték, A szekta, A kiválasztottak és a Flash - A Villám, utóbbi saját projektje kapcsán különösen fontos. 

Hirdetés

A Sidekick névre hallgató, negyedórás kisfilmjében ugyanis a Flash sorozat Harrison Wellse, Tom Cavanagh játssza a főgonoszt. A sztori szerint egy apuka (Josh Dallas - Once Upon a Time) egy szuperhősről és szárnysegédjéről mesél a fiának (Christian Michael Cooper), hogy megtanítsa őt egy nagyon fontos tanulságra - az anyát pedig nem más kelti életre, mint a Zöld Íjász sorozatból ismert Emily Bett Rickards. 

Odafent ti is megleshetitek a Sidekicket és nagyon érdemes rászánni azt a 15 percet! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.