Hirdetés

Új előzetesen a Star Trek - Mindenen túl

|

A trailer alatt debütál Rihanna Sledgehammer című száma is, amely a film hivatalos betétdala. Bónusz Chris Hemsworth a visszaemlékezésekben! 

Hirdetés

A nyolcszoros Grammy-díjas énekesnő Star Trek iránti szeretetéről már májusban beszélt egy rajongói eseményen, és a napokban már elejtette közösségi csatornáin, hogy új Sledgehammer című számát kifejezetten a filmhez írta. 

Hirdetés

A dal a film harmadik előzetesével együtt került bemutatásra, jó néhány új képkockával kiegészülve. A hangulat ezúttal inkább a drámaibb vonalat erősíti, ami érdekes építkezés a legelső trailerhez képest. Decemberben a Paramount egy túl "popcornosra" sikerült videóval sokkolta a rajongókat, de szerencsére májusban szépített egy igazán remekül összerakott előzetessel. 

A film rendezője, Justin Lin (Fast & Furious filmek) és Simon Pegg (társforgatókönyvíró, Scotty) próbálja mindenhol hangsúlyozni, hogy a film nem csak egy üres akciófilm lesz és mivel számukra is sokat jelent a franchise, egy igazán hangulatos, klasszikus Star Trek epizódot igyekeztek összehozni. A Kirk kapitányt alakító Chris Pine pedig kifejtette, hogy ma már nem lehet eladni egy olyan lassú tempójú, gondolkodós Star Trek filmet, mint amit régebben. Ahogy mondta, a robbanások és üldözések közé kell rejteni az okos történetvezetést, a filozófiai mondanivalót, ha a készítők a piaci és a rajongói elvárásoknak is meg akarnak felelni.

Hogy sikerült-e nekik, arról július 21-től győződhetünk meg a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.