Hirdetés

Star Trek: Mindenen túl - Elképesztő az új előzetes

|

Befutott a Star Trek - Mindenen túl vadonatúj előzetese, és nem találunk szavakat!

Hirdetés

Eddig gyanúsan nagy volt a csönd a Star Trek - Mindenen túl körül, de a készítők korábbi ígéretükhöz híven meglepték a rajongókat egy vadonatúj trailerrel egy los angelesi rendezvényen, ami ugyan magán viseli a Star Wars miatt csak produceri teendőket ellátó J.J. Abrams keze nyomát, akit a Halálos iramban széria korábbi felelőse, Justin Lin váltott a rendezői székben.

Hirdetés

Forgatókönyvírói poszton is történtek változások, ugyanis az előző két részt jegyző Roberto Orci és Alex Kurtzman párosát az ezúttal is Scotty-t alakító - és közismerten geek - Simon Pegg körmölte Doug Jung társaságában. Eddig Pegg rendre hivatkozott arra, hogy ez a film sokkalta közelebb lesz az eredeti sorozat filozofikus szellemiségéhez és noha van látvány és könnyed humor ebben is, a hangvételből ítélve hajlamosak vagyunk elhinni neki.

Természetesen az összes szereplő visszatér, mint például Chris Pine,Zachary Quinto, Zoe Saldana, Anton Yelchin, John Cho, míg az újak között ott lesz a Kingsman - A titkos szolgálat pengelábú amazonja, Sofia Boutella, míg a főgonosz szerepében - A dzsungel könyve után ismét - Idris Elba tetszeleghet. Az amerikai bemutató július 22., de nekünk sajnos 3 hetet várnunk kell rá, hogy augusztus 11.-én mi is megvizslathassuk. Addig legalább gyönyörködhetünk ebben a retro hatású poszterben.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.