Hirdetés

Új felvételek az Öngyilkos osztagból

|

Miután napvilágra került a Suicide Squad hivatalos soundtrack listája, most végre egy klipet is közzétett az albumhoz hozzájáruló Twenty One Pilots, eddig nem látott képkockákkal a filmből.

Hirdetés

Ahogy korábban megírtuk, közzétették a Suicide Squad - Öngyilkos osztag hivatalos soundtrack listáját, és most erről a listáról a Twenty One Pilots Heathens című számához készült klip is napvilágra került. Ahogy egy filmnek nagyon jót tud tenni a megfelelő zenék összeválogatása, úgy a zenére is kifejezetten inspirálóan tud hatni egy hangulatos filmes alapanyag. És bár egyelőre a DC rajongók óvatos optimizmussal reménykednek csak benne, hogy a film legalább olyan ütős lesz, mint amilyen az első trailer, az biztos, hogy a hangulatra nincsen panasz.

Hirdetés

Nincs ez másként a Twenty One Pilots klipjével sem, amelyben a banda tagjai alámerültek a hőseinknek "otthont" adó Belle Reve börtön mélyére. A filmből bevágott pillanatképek szépen belesimulnak a videóba. Ezek között láthatjuk az új anyagokat is: elsőként Margot Robbie Harley Quinn-jét, ahogy a rácsok mögül megpróbálja elcsábítani az őrt, aztán később Deadshot-ot (Will Smith) látjuk egy székbe szíjazva gurítani valahová. Az új snittek sorában pedig Killer Croc (Adewale Akkinuoye-Agbaje) a harmadik, ahogy a szennyvízből csap le áldozatára.

A klip egyik kulcsmomentuma, amikor a cellák váratlanul kinyílnak és a kissé zavart fogvatartottak így összegyűlhetnek a zenészek körül, hogy meghallgassák őket. Emiatt természetesen a spekulációk is elindultak, hogy vajon a videón látottaknak van-e valamilyen szimbolikus kapcsolata a film cselekményével.

Nektek hogy tetszik a klip és a dal? Illik a várt hangulathoz? Vagy nagyon beleéltük már magunkat a klasszikus rockos hangzásba?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.