Hirdetés

Sully trailer - Tom Hanks, a hős pilóta

|

Tom Hanks ezúttal ugyan nem Stevel Spielberggel dolgozott együtt, hanem Clint Eastwooddal, de a Sully trailere alapján így is Oscar-esélyesnek ígérkezik a projekt.

Hirdetés

Clint Eastwood legújabb rendezésében nem távolodik el túlságosan előző munkája témájától, ugyanis ismételten egy amerikai hősről forgatott filmet, csakhogy mesterlövész helyett most egy utasszállító kapitányát tette meg főszereplőjének. 

Hirdetés

A Sully névre hallgató dráma forgatókönyvét Todd Komarnicki (Az ellenálló, Vadidegen) írta Chelsey Sullenberger önéletrajzi könyve alapján és arról a Chelsey "Sully" Sullenbergerről szól, aki 2009-ben 155 emberrel együtt bravúros módon letett egy sérült gépet a Hudson folyóra úgy, hogy a repülő épségben maradt és ezáltal modern hősként vonult be a történelembe. A főszerepet Tom Hanks vállalta el, a másodpilótát Aaron Eckhart alakítja, de Sam Huntington és Laura Linney is a stábot erősíti. Az adaptációt a Warner Bros. adja ki. 

Eastwood azonban nem követi el azt a hibát, hogy a nagy eseményt teszi meg a film záróakkordjának, ugyanis a landolás utáni időszakot is bemutatják, amikor - annak ellenére, hogy hősnek tartják, mégis - egy vizsgálat során megkérdőjelezik a kapitány tetteit. A Sully szeptember 9-én debütál a tengerentúlon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.