Hirdetés

Szellemirtók - szellemes az őszinte trailer

|

Kapott hideget és meleget, sokan szerették, sokan gyűlölték, de most itt az ideje, hogy a Honest Trailers videósorozat is foglalkozzon az új Szellemirtókkal, viccesen őszintén.

Hirdetés

Bár a mi Szellemirtók kritikánk szerint egy korrekt mókázás kerekedett ki Paul Feig filmjéből remek látványvilággal és tökös csajokkal kiegészítve, azonban a projekt meglehetősen nyögvenyelősen hozta vissza a belé fektetett anyagiakat, így kérdésessé vált a Sony Pictures számára a korábban dédelgetett folytatás ötlete

Hirdetés

A Honest Trailers videósorozat azonban nem foglalkozik a jövővel, csakis arra koncentrál, amit a Szellemirtók nyújtott és amit kiváltott a világ filmkedvelőiből internetországban. A Szellemirtók őszinte előzetese így görbe tükröt állít a premiert megelőző negatív cunaminak, de magának a megosztóra sikeredett filmnek is, ugyanis legalább annyira igaza van azoknak is, akik nézhetetlennek tartják, mint azoknak - minket is beleértve -, akik elvoltak rajta. 

Éppen ezért bármelyik táborba is tartoztok, ne feledjétek el a legfontosabbat, mielőtt a fenti lejátszás gombra kattintotok: a humorérzéketeket. Kellemes szórakozást hozzá! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.