Hirdetés

Szinkron Kontra - Vissza a jövőbe 3.

|

Rajhona Ádám emlékére nézzük meg együtt a Vissza a jövőbe 3 Szinkron Kontráját, amelyben a Mozi/TV vs. DVD/BD szinkronja kerül összehasonlításra. Magasságos egek!

Hirdetés

Tegnap érkezett a megdöbbentő hír, hogy hosszú betegség után, 72 évesen elhunyt Rajhona Ádám Jászai Mari-díjas színész, szinkronszínész, a Vígszínház tagja, aki több mint harminc filmben szerepelt pályafutása során. Ez idő alatt többek között Tommy Lee Jones, Gene Hackman és Christopher Lloyd hangjaként hallhattuk és szerethettük, ezért azzal szeretnék megemlékezni róla, hogy felidézzük a Vissza a jövőbe 3. páratlan szinkronját. 

Hirdetés

A Szinkron Kontra rovatban egy-egy film különböző szinkronfelvételeit hasonlítjuk össze: a Robert Zemeckis által készített Vissza a jövőbe trilógia részének esetében a Magyar Szinkron- és Videovállalattól származó, 1990-es változatot vetjük össze a Balogh Mix Stúdió által 2002-ben készített verzióval. Michael J. Foxot mindkettőben Rudolf Péter szólaltatta meg és természetesen Rajhona Ádám is mindkét esetben maradt Christopher Lloyd szinkronja, azonban így is különleges hallani, hogy a két kiadás mennyire különböző: 

Az információk az iszdb.hu adatbázisából származnak, a Szinkron Kontra videót pedig TGHwinner készítette, köszönjük! Ti melyik szinkronnal ismertétek meg a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.