Hirdetés

Befutott a Szívek szállodája folytatásának előzetese

|

A Szívek szállodája - nem véletlenül - az egyik legnagyobb közönségkedvenc sorozat, és a mai napig rengeteg rajongója van, akik bizonyára már tűkön ülve várják, hogy újra Gilmore-ék életébe csöppenhessenek.

Hirdetés

Ahhoz, hogy hazánkban is roppant népszerű lett a sorozat, elvitathatatlan köze van Aprics László mesteri szinkronjának, és a két főszereplő, Lorelai és Rory magyar hangjainak, Pápai Erikának és Bogdányi Titanillának. 

Hirdetés

Ugyan azt még nem tudni, hogy a Szívek szállodája folytatása elér-e hozzánk magyarul, de reménykedjünk, hogy a november 25-én érkező négy, másfél órás tévéfilm szinkronosan szól majd a Netflix-en.

Ti várjátok már a folytatást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.