Hirdetés

Taboo TV Spot - Tom Hardy sokat meztelenkedik új sorozatában

|

Az FX új sorozatában Tom Hardy egy újabb kemény fickót alakít.

Hirdetés

A vasárnapi Emmyn az HBO után az FX csatorna húzta be a legtöbb díjat, és amúgy olyan híres sorozatoknak adnak otthon, mint az American Horror Story, a Kemény motorosok (Sons of Anarchy), Archer vagy a Fargo. Legújabb sorozatuk Tom Hardy főszereplésével készül és láthatóan hozza a csatornától megszokott komolyságot és sötétséget.

Hirdetés

Egy hosszú előzetest már láthattunk, amiben kifejtették a sztorit, most inkább egy hangulat előzetest kaptunk (aminek sajnos az eredetijét Youtube-on letiltották nálunk, de szerencsére itt van nekünk a Twitter):

1814-ben James visszatér Afrikából Londonba, hogy átvegye apja örökségét, egy nemzetközi hajózási társaságot és úgy látszik kevernek bele valami kis mágiát is, nehogy a túl monoton hangulatot kapjunk.

Tom Hardy mellett szerepet kapott még Chip Hardy, Oona Chaplin, Michael Kelly, David Hayman és Jonathan Pryce, illetve a készítőkről se feledkezzünk meg: Ridley Scott és Steven Knight. A sorozat mindössze 8 részes lesz, elvileg lezárt sztori és valamikor 2017-ben nézhetjük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.