Hirdetés

Támad a magyar B-film, második felvonás - Vakfolt előzetes

|

Szemesnek áll a világ a Vakfolt című magyar film előzetesében.

Hirdetés

Minimálpénzből, nulla támogatással filmet készíteni alapvetően nem könnyű, ám ha megvan hozzá a kellő mennyiségű lelkesedés és kreativitás, akkor összejöhet a nagy truváj. Persze nem mindenki lehet Hajdu Szabolcs, így a reményeinket ne hagyjuk felkorbácsoltatni - várakozásunkat meglehetős óvatossággal kezeljük.

Hirdetés

A Vakfolt egy új, magyar akciófilm, amelynek - a Cop Mortem-hez hasonlóan - egy a hollywoodi B-filmekhez hasonlatos premisszája van: adott egy fiatal fiú, akinek húga egy baleset következtében mozgássérültté válik és kórházi kezelésre szorul. Miután munkakeresése kudarcossá válik, megtalálja őt egy különleges csapat, amely azon ügyködik, hogy mikrochipet ültessen egy neves kutató szemébe, amely mikrochip kameraként működne. A küldetés persze nem várt veszélyekkel jár, de Attila elszántan száll szembe minden akadállyal. Well, meglátjuk hogy mindez milyen minőséggel jár majd és mennyire tud a rendező Slemmer Ádám (akinek ez a rendezői debütálása) valami újat hozzátenni a sztorihoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.