Hirdetés

A könyvelő előzetes - Ben Affleck, a zseni

|

Megérkezett a második előzetes A könyvelőhöz, amelyben Ben Affleck továbbra is meggyőző.

Hirdetés

A Warrior rendezője, Gavin O'connor új filmmel jelentkezik, amiben Ben Affleck egy könyvelőt alakít, aki mindig is jobban értett a számokhoz, mint az emberekhez. Egy igazi zseni, csak egy bökkenő van, a munkáltatói a legveszélyesebb bűnözök az országban.

Hirdetés

Amikor végre egy legális munkát is elvállal, egy robotokat gyártó cégtől, az egyik alkalmazott (Anna Kendrick) felhívja a figyelmét egy hatalmas hibára a könyvelésben. Ahogy közösen próbálják kideríteni az igazságot, az emberek elkezdenek hullani és Affleck kénytelen fegyvert ragadni.

A két főszereplő mellett fontosabb szerepben tűnik még fel: J.K. Simmons, Jon Bernthal, Jeffrey Tambor és John Lithgow. Premier október 14-én.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.